Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

L’AVUI estrena nova versió online

|

- Publicitat -

El web anterior només era una còpia online del diari en paper, consultable en PDF i amb problemes si es llegia a través de sindicadors de continguts.

Publicitat

La nova versió web de l’AVUI, que s’estrena coincidint amb la diada de Sant Jordi i el 31è aniversari del diari, és molt més dinàmica, dona importància a la participació del lector a través d’enquestes i ofereix serveis interactius com una agenda d’actes o la possibilitat que els lectors votin les seves notícies preferides, que apareixen en un rànking de format molt similar al de la tafanera.

El nou web continua oferint el contingut del diari en paper de manera gratuïta, i a més ofereix informació multimèdia com vídeos enllaçats de Youtube, fotogaleries o la possibilitat de que els usuaris es registrin per accedir a més serveis personalitzats.

D’entre les novetats destaca la vista geogràfica de les notícies, que permet situar sobre un mapa real de Google Maps les notícies que hagin succeït aquella jornada.

Des de directe!cat celebrem la nova versió online de l’AVUI, capçalera propietat dels grups Godó i Planeta i un dels referents d’entre la premsa escrita en català.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió