Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

L’Ateneu Barcelonès vota la seva presidència

Quasi cent cinquanta anys després de la seva fundació, l’Ateneu Barcelonès continua tan viu com sempre. Precisament avui els socis de l’Ateneu estan convocats a unes eleccions per tal de renovar la junta directiva. Les dues candidatures que s’enfronten són la de l’actual president, l’arquitecte Oriol Bohigas, que aposta per continuar al feina feta i l’encapçalada per l’historiador Santiago Riera Tuèbols, que promet despolititzar l’entitat.

Redacció
Redacció 07/11/2007

La candidatura d’Oriol Bohigas, que va accedir a la presidència després de la mort de l’anterior president Jordi Sarsanedas, compta amb membres com l’exconseller de cultura del PSC Ferran Mascarell o Francesc Cabanes, mentre que l’equip de Riera Tuèbols es presenta amb Carles Bonet i Albert Balcells com a vicepresidents.

Durant tota la jornada d’avui els socis podran escollir el nou president de l’Ateneu Barcelonès, després d’una campanya electoral que s’iniciava el 9 d’octubre. Al vespre, després del recompte, es donarà a conèixer la candidatura guanyadora.