Dimarts, 5 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

L’Alguer també serà a Frankfurt

El director de l’Institut Ramon Llull (IRL), Josep Bargalló, i el síndic de l’Alguer, Marco Tedde, han signat aquest migdia un conveni de col·laboració per a la participació a la Fira del Llibre de Frankfurt 2007.

Redacció 13/04/2007

El director de l’Institut Ramon Llull (IRL), Josep Bargalló, i el síndic de l’Alguer, Marco Tedde, han signat un conveni de col·laboració per a la participació a la Fira del Llibre de Frankfurt 2007. L’IRL és el responsable d’organitzar la presència de la Cultura Catalana a Frankfurt, on serà la convidada d’honor. Per aquest motiu, ha buscat la col·laboració institucional de tots els territoris que formen la cultura catalana.

Bargalló, ha destacat que “l’Alguer, tot i ser un territori petit, és important que estigui en la representació institucional de la cultura catalana a Frankfurt. La signatura del conveni garanteix aquesta presència”.

L’objectiu de l’IRL és que la cultura catalana estigui representada a la Fira amb la màxima presència dels territoris de parla catalana. Per aquest motiu, prèviament a l’Alguer, s’han signat convenis de col·laboració amb l’Institut d’Estudis Baleàrics, el govern d’Andorra i l’ajuntament de Perpinyà.

Tots ells tindran representació institucional a la Fira de Frankfurt.