Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

L’alcalde de Palop de la Marina està ferit després de ser tirotejat

Segons les primeres investigacions, els tirs es van realitzar amb un arma de petit calibre i estarien motivats amb una disputa veïnal per una qüestió d’expropiació de terrenys. El regidor popular va ser traslladat immediatament a l’Hospital General Universitari d’Alacant. Polop de la Marina és un municipi situat en el nordest de la província d’Alacant, en la comarca de la Marina Baixa. Molt proper a Benidorm, compte amb més de 3.636 habitants.

Redacció
Redacció 22/10/2007

L’alcalde de Polop de la Marina (Alacant), el popular Alejandro Ponsoda, es troba ingressat en estat molt greu a l’Hospital General Universitari d’Alacant, segons fonts sanitàries. De 55 anys, Ponsoda Bou ocupa l’Ajuntament d’aquesta localitat des de 1995, quan va arrabassar el càrrec a Juan Gadea Burgos (CDS) i des de llavors ha estat reelegit en cinc legislatures consecutives.

Els fets es van registrar sobre les 21.30 hores quan Ponsoda tornava amb el seu cotxe a la seva casa, prop de0l forn de pa de Xirles, una persona el va disparar en diverses ocasions des de la finestreta del seient del copilot, segons van informar agents de la Guàrdia Civil.