Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

L’Ajuntament de Barcelona s’afanya amb les darreres inaguracions

|

- Publicitat -

Qualsevol veí del barri de la Mina de Barcelona s’haurà adonat que després de molts mesos amb les obres de la línia T5 del Tram, totalment latents i sota mínims, els darrers dies han viscut una crescuda important pel que fa el nombre d’operaris i pel que fa al nombre d’hores de treball. Si fins fa ben poc amb prou feines s’hi podia veure algun operari supervisant feines menors, en les darreres dues setmanes un exèrcit de treballadors treballa des que surt el sol fins després que aquest se’n vagi, ja que quan es queden sense llum activen diferents focus per tal de poder allargar la jornada laboral unes hores més.

Publicitat

Segons declaracions del servei d’Informació al Ciutadà del Tram a directe!cat, aquest augment en la velocitat d’execució de les obres ve donat pel fet que en principi es preveu inaugurar aquesta nova línia de tramvia el proper diumenge, 6 de maig, tot i que només fins a la parada de Sant Joan Baptista. De moment, els trens circulen buits per tal de provar la línia, i el mateix servei d’informació encara no pot assegurar que aquesta nova línia (o mitja línia, perquè només se’n pretén inaugurar mig tram) estigui totalment a punt per l’estrena d’aquest diumenge. L’estrena oficial, però, serà aquest diumenge, peti qui peti…

Evidentment, ningú creu que aquestes presses tinguin cap rèdit electoralista. Malgrat estar parats una bona temporada, segur que aquestes presses d’última hora són només en pro de la ciutadania.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió