Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

L’Ajuntament de Barcelona col·laborarà amb la justícia en la querella contra els organitzadors de la Feria d’Abril

|

- Publicitat -

Sobre la polèmica financiació de la Feria d’Abril, Narváez ha destacat que “hi ha demanda especial per part d’institucions i persones” que es fiscalitzin “d’aquesta manera” els comptes de la Feria. El regidor ha assegurat, però, “que es fa cada any perquè totes les institucions fiscalitzen les aportacions econòmiques” que els demanen des de diverses organitzacions per fer actes.

Publicitat

Per això, el regidor ha destacat que “no és nova” aquesta demanda de passar comptes a la FECAC per les despeses en la Feria, i que es fa des de totes les institucions que aporten diners públics. La Generalitat va assegurar que faria aquesta fiscalització dels diners aportats a aquesta entitat per subvencionar diversos actes de la fira, i va reduir l’aportació, a més de demanar que la justifiquin amb activitats culturals .

Sobre l’informe que pot demanar el jutjat al consistori, es tracta d’un document encarregat fa uns cinc anys per la regidora Catalina Carreras, que feia diverses estadístiques sobre la Feria, on destacava que l’afluència era de 100.000 persones, quan des de la FECAC s’assegura que passen dels 3 milions, i també s’avaluava altres serveis com la seguretat o el recinte.

La querella contra Francisco García Prieto i tota la junta directiva de la FECAC per un delicte d’estafa i una falta d’injúries acceptada a tràmit pel Jutjat d’Instrucció número 28 de Barcelona, fa referència a aquest informe i a la seva elaboració, i per això la jutgessa podria demanar-lo a l’Ajuntament.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió