Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La Vanguardia a la moda

La croada anti-nacionalista de Can Godó està avançant a marxes forçades. Tot just fa un dies ja posaven l’ull a sobre a Alfons López Tena per haver declarat que no […]

Redacció
Redacció 18/09/2007

La croada anti-nacionalista de Can Godó està avançant a marxes forçades. Tot just fa un dies ja posaven l’ull a sobre a Alfons López Tena per haver declarat que no creia que cremar fotos de Joan Carles hagués de ser delicte. La broma li va costar un semàfor vermell. A veure si s’ho pensa dues vegades a l’hora d’anar mostrant el seu creixent nacionalisme pels llocs.

Però el titular de l’edició d’ahir de La Vanguardia que deia ‘Arranca Cibeles convertida en única referencia de la moda española‘ ja ho supera tot. Perquè ara ja no en tenen prou per catalogar el bé i el mal a costa d’anar posant semàfors, sinó que ara, a més, els senyors de La Vanguardia ja es permeten el luxe de decidir què és referència i què no en el món de la moda. Tant hi fa la cèlebre Passarel·la Gaudí i la llarga tradició tèxtil de Catalunya… A Madrid, malgrat no haver tingut mai massa màquines de cosir, són els reis de la moda. De la moda espanyola, clar. Que més enllà no sabem mirar.

Si ho diu La Vanguardia… cregui-s’ho. O no!