Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La Sexta es fa enrere i no emetrà el vídeo de Manel Fuentes a la piscina de Pedro J.

|

- Publicitat -

D’aquesta manera les pressions de Pedro J., que des del seu diari El Mundo ha lliurat una acarnissada batalla amb el Lobby per la Independència per tal de mantenir la propietat de la piscina, haurien impedit l’emissió del polèmic reportatge. Tot sembla indicar que diverses trucades a Mediapro, l’empresa propietària de La Sexta, han obligat els responsables de ‘Malas compañías’ a deixar el vídeo a la nevera.

Tal com assenyala el Diari de Balears, al reportatge Manel Fuentes feia broma amb els passatgers de l’avió i un cop a Mallorca s’entrevistava amb l’exdiputat d’ERC Joan Puig i el líder del Lobby per la Independència, Jaume Sastre. La intenció del popular presentador català era capbussar-se directament a la piscina de Pedro J., però en arribar-hi va trobar-se que no hi havia aigua.

Publicitat

Des del directe!cat estarem pendents de com evoluciona el tema per tal de saber si les pressions de Pedro J. acaben tapant el vídeo o Mediapro es decideix a apostar per la professionalitat i la llibertat d’informació i es decideix a emetre’l aquest diumenge.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut