Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

La Sexta es fa enrere i no emetrà el vídeo de Manel Fuentes a la piscina de Pedro J.

Finalment la Sexta ha cedit a les pressions de sectors propers a Pedro J. Ramírez i no emetrà el polèmic reportatge on el periodista català Manel Fuentes visita la piscina il·legal del director de El Mundo, declarada d’ús públic ara fa unes setmanes per l’Audiència Nacional espanyola. Al vídeo, que s’havia d’emetre al programa ‘Malas compañías’, Fuentes sortia de l’aeroport del Prat amb banyador i barnús i agafava l’avió per tal de dirigir-se a Son Servera (Mallorca) i fer una capbussada a la piscina il·legal. Ara, dies després del rodatge, la productora assegura que el reportatge no s’emetrà ja que ‘ha perdut interès informatiu’ i ‘ja no és d’actualitat’.

Redacció
Redacció 27/06/2009

D’aquesta manera les pressions de Pedro J., que des del seu diari El Mundo ha lliurat una acarnissada batalla amb el Lobby per la Independència per tal de mantenir la propietat de la piscina, haurien impedit l’emissió del polèmic reportatge. Tot sembla indicar que diverses trucades a Mediapro, l’empresa propietària de La Sexta, han obligat els responsables de ‘Malas compañías’ a deixar el vídeo a la nevera.

Tal com assenyala el Diari de Balears, al reportatge Manel Fuentes feia broma amb els passatgers de l’avió i un cop a Mallorca s’entrevistava amb l’exdiputat d’ERC Joan Puig i el líder del Lobby per la Independència, Jaume Sastre. La intenció del popular presentador català era capbussar-se directament a la piscina de Pedro J., però en arribar-hi va trobar-se que no hi havia aigua.

Des del directe!cat estarem pendents de com evoluciona el tema per tal de saber si les pressions de Pedro J. acaben tapant el vídeo o Mediapro es decideix a apostar per la professionalitat i la llibertat d’informació i es decideix a emetre’l aquest diumenge.