Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

La selecció catalana de futbol australià disputa el Campionat d’Europa a Hamburg

La selecció catalana de futbol australià prendrà part aquest cap de setmana al Campionat d’Europa d’aquest esport, l’EU Cup 2007, que es disputarà a la ciutat alemanya d’Hamburg. Serà la segona participació de Catalunya en aquest torneig, després que hi debutés ara fa dos anys a Londres, coincidint amb la seva admissió a l’Aussie Rules Europe. A l’EU Cup hi participaran també Catalunya, Anglaterra, Alemanya, França, Gal·les, Suècia, Àustria, la República Txeca, Bèlgica, Finlàndia, Holanda, Croàcia i Àustria.

Redacció
Redacció 14/09/2007

La selecció catalana debutarà aquest dissabte a dos quarts d’onze del matí davant Finlàndia i una hora més tard jugarà el segon partit contra Croàcia amb l’objectiu d’acabar entre la setena i la desena posició final. El conjunt de Douglas Pate estarà integrat per quinze jugadors.

També disputarà el campionat un equip espanyol, els Bulls, que ha rebut una invitació de l’organització. En qualsevol cas, no es podria parlar exactament d’una selecció espanyola ja que encara no existeix cap federació espanyola d’aquest esport. Els Bulls estan integrats majoritàriament per jugadors de futbol americà dels Osos de Madrid.