Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

La quarta temporada de ‘Caçadors de bolets’ busca els millors boletaires de Catalunya

TV3 estrena la quarta temporada de Caçadors de bolets, amb la convocatòria d’un concurs per trobar els millors boletaires de Catalunya. Els nous programes de la sèrie mostraran el procés de selecció dels concursants i les imatges del concurs, que es va fer a la població de Cardona (Bages), a finals del mes de novembre, amb onze parelles; vint-i-dos boletaires triats en un càsting fet a les instal·lacions de TV3. La quarta temporada de Caçadors de bolets és, en realitat, dos tipus de programes. En el primer programa, l’espectador veurà una selecció de les millors respostes de les més de seixanta parelles que es van presentar al càsting, a les quals se’ls va fer una sèrie de preguntes: ‘Què és un bolet?’, ‘ Tallar o arrencar?’, ‘Quantes classes de rovellons reconeixes?’, o ‘Quin famós t’emportaries al bosc?’. El segon programa és el concurs on han de provar les seves habilitats.

Redacció
Redacció 12/12/2007

Després, es van triar les parelles de concursants de manera arbitrària i amb criteris diversos.

Les imatges del càsting s’emetran els dies 18, 19, 20 i 21 de desembre en horari de ‘prime time’, després del ‘Telenotícies vespre’. Cada dia, i en espais de 10 minuts, es farà la presentació de les parelles triades per al concurs. I cada espai començarà i s’acabarà amb les sàvies reflexions dels avis del programa: la Maria, el Valentí i el Casimiro, de Viladrau.

El segon programa és el concurs, un especial d’una hora de durada que s’emetrà el 27 de desembre, després de ‘Polònia’. Val a dir, que els concursants no van saber la localització exacta d’on es faria el concurs fins a la vigília, així que tan sols van tenir només tres hores i un quart per demostrar la seves habilitats al bosc i per posar a prova el seu nas de boletaire.

També repeteixen personatges com els Teatre de Guerrilla, que se’ls veurà més gamberros que mai.