Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023
Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023

La promoció dels .CAT a meitat de preu s’allarga fins a mitjans de maig

|

- Publicitat -

La Fundació puntCAT està fent, per segon any consecutiu, una rebaixa del 50% del preu en el registre del domini .CAT amb el motiu de la festivitat de Sant Jordi, i per aquesta raó ha distribuït 100.000 punts de llibre promocionals a diferents llibreries catalanes. D’aquesta manera, cada vegada que una persona compri un llibre en català a partir del 23 d’abril se li regalarà un punt de llibre amb un codi que “permetrà registrar un domini .cat i es beneficiarà de la rebaixa”. El preu final del registre és de 30 euros.

Publicitat

El domini .CAT és l'”únic que disposa dels 11 caràcters específics de la llengua catalana”, i per aquesta raó, pel mateix preu es registren dos dominis “un amb caràcters propis i un equivalent sense ells”.

Aquesta promoció està limitada a 10.000 dominis, que podran ser validats des del migdia del dia 23 d’abril fins al migdia del 14 de maig d’aquest any. Recordem que el punt CAT va entrar en funcionament fa poc més d’un any, i en aquest període ja s’han registrat més de 21.000 dominis, dels quals 3.000 són institucionals. D’entre els institucionals, dimecres es va conèixer que el de Simat de la Valldigna (la Safor) és el primer municipi del País Valencià en demanar i utilitzar un domini .CAT per allotjar la web del consistori.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió