Dilluns, 24 de Febrer de 2020 - Edició 578
La República

La premsa francesa qüestiona una possible candidatura de Valls a les municipals: ”Què coneix ell dels problemes de Barcelona?”

Redacció| El diari francès Le Parisien ha parlat sobre la possible candidatura a les municipals de Barcelona de l'exprimer ministre francès, Manuel Valls, sobre qui s'ha especulat que podria presentar-s'hi per Ciutadans. Ha titulat l'article sobre el tema “Valls? Què coneix ell dels problemes de Barcelona?”, en referència al que pensen els ciutadans de la capital catalana. 

Redacció
Redacció 14/05/2018
El diari ha visitat el barri barceloní d'Horta, lloc de naixement de Valls, i ha destacat la quantitat d'estelades que pengen dels balcons i les finestres.

A més, ha parlat amb diversos veïns que coneixen la família de Valls, ja que la mare i la germana del polític encara viuen a la casa familiar. Cap d'ells entén com  “Valls es pot presentar amb Ciutadans”.  “Estic molt decebut que s'uneixi al camp feixista, Cs vol aniquilar Catalunya”, diu un. I un altre destaca “el compromís de la família de Valls amb la identitat i la cultura catalana”. 

Diuen els veïns que han parlat amb Le Parisien que Valls “va fracassar a França i ara ens arriba aquí”. 

Relacionats