Dilluns, 24 de Febrer de 2020 - Edició 578
La República

La patronal gironina, sense por

En un acte de responsabilitat, la patronal gironina FOEG (Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona) considera que no pot estar al marge del que demana la societat civil i per això es posa a la disposició del president de la Generalitat, Artur Mas, perquè “el que vol el poble de Catalunya pugui aconseguir-se”. Així s'ha expressat el seu secretari general, David Hugas, que ha explicat que ho han decidit per unanimitat. També ha dit que “no tenen por” del que pugui venir i que faran el que decideixi la majoria de catalans. 

Redacció
Redacció 17/10/2012

La decisió es va prendre de forma unànime durant la junta rectora celebrada a principis d'aquest mes on es va debatre “llargament” la qüestió. A pesar de les “incerteses” que reconeixen que acompanya el procés, posen per damunt de tot la “fermesa” de l'empresariat gironí i de la societat civil que els fa “no tenir por de tirar-ho endavant”. Cal recordar que la Cambra de Comerç de Girona ja va expressar fa unes setmanes el seu suport al dret a decidir del poble català.

Respecte a la indefinició de Foment de Treball, FOEG recorda que, si bé hi estan confederats, són una entitat jurídica pròpia i no són cap delegació. Hugas ha fet aquestes declaracions durant la presentació de l'últim informe econòmic que fa periòdicament la patronal analitzant dades oficials de diferents organismes.

Relacionats