Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

La nit electoral de TV3 va ser l’especial informatiu més vist a Catalunya

El programa que diumenge a la nit va emetre TV-3 per seguir els resultats de les eleccions municipals va ser l’especial informatiu més seguit a Catalunya. L’espai, que va començar a dos quarts de vuit i va acabar passades l’una de la matinada, va registrar 502.000 espectadors de mitjana i el 22,3% de quota de pantalla.

Redacció 29/05/2007

L’audiència mitjana de l’especial de TV3 iguala, gairebé, la suma dels programes especials que van emetre la resta de cadenes. El d’Antena 3 Televisió va ser el segon especial més vist, amb el 10,4% de share, la meitat del percentatge obtingut per Antena 3.

El programa que va emetre La Primera de TVE, i que va incloure puntuals desconnexions per a Catalunya, va registrar el 7,5% de quota de pantalla, el de Cuatro va obtenir el 4,4% i el de La Sexta, l’1,5%.

El minut de més audiència del programa es va produir a dos quarts d’11, quan 954.000 catalans van sintonitzar la televisió autonòmica. Aquesta dada es tradueix en un 32,8% de quota de pantalla. En aquell moment, estaven compareixent els candidats a Barcelona de les diferents formacions.

TV3 va ser diumenge la televisió més vista a Catalunya, ja que va aconseguir una quota de pantalla mitjana del 19,3%, nou dècimes més que el segon canal més sintonitzat, Telecinco.