Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La mini sèrie ‘Serrallonga’ s’emetrà a TV3 els dies 6 i 7 de novembre

Televisió de Catalunya (TV3) i Oberon Cinematogràfica han rodat en espais naturals d d’Osona i Barcelona l’ambiciosa mini sèrie ‘Serrallonga’, dedicada al mític bandoler. La producció, dirigida per Esteve Rovira, ha comptat amb la col·laboració de la Universitat de Vic (UVic) i d’empreses de la comarca. El projecte ha tingut un pressupost de 4 milions d’euros.

La sèrie consta de dos capítols de 90 minuts cadascun, que s’emetran els dies 6 i 7 de novembre, en horari de màxima audiència, segons va avançar ahir la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, des de Cannes, on aquesta setmana s’hi celebra la fira del Mipcom.

Redacció
Redacció 02/11/2008

Serrallonga és la història d’un bandoler que esdevé llegenda, en una època dura on la lluita per sobreviure era la principal preocupació d’un poble esclavitzat per la fam i en què el bandolerisme era una de les poques sortides de la misèria.

Serrallonga, per damunt de tot, és un rebel. Robatoris i assalts fan que sigui admirat pel poble i conegut com el rei de les Guilleries. Les dones el busquen i les autoritats li donen resguard. Gaudeix també de la protecció dels nobles que veuen en ell la possibilitat de lluitar pels seus propis interessos davant la Corona. La llegenda de Serrallonga creix imparablement.

Més dades

Si voleu consultar la fitxa tècnica, veure el maquing of i descobrir-ho tot sobre el lladre català aquí teniu el web oficial de la mini sèrie.

D’altra banda, aquí us deixem amb l’anunci de ‘Serrallonga’