Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

La lluna de mel de García-Bragado

No es pot negar que la instrucció judicial del cas de l’Hotel del Palau de la Música té el do de l’oportunitat. Si fa uns dies ens meravellava que la […]

Redacció
Redacció 23/06/2010

No es pot negar que la instrucció judicial del cas de l’Hotel del Palau de la Música té el do de l’oportunitat. Si fa uns dies ens meravellava que la fiscalia hagués presentat la querella contra Fèlix Millet i Jordi Montull just l’endemà que el tripartit decidia vetar la compareixença del conseller Antoni Castells davant la comissió d’investigació del cas Palau, aquest dimarts ens hem assabentat que el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona, Ramon García-Bragado, haurà de declarar aquest dimecres just l’endemà del seu casament.

La cerimònia l ‘ha oficiat l’alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, que instants abans d’entrar al saló de sessions ha fet una declaració institucional donant tot el seu suport tant a Ramon Massaguer com a García-Bragado, que en lloc de marxar de viatge de noces haurà de llevar-se d’hora després de la seva lluna de mel per anar a declarar davant la jutge.