Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La Generalitat obre una delegació del COPCA a Washington per dinamitzar l’empresa catalana

Una bona noticia per l’empresariat català, sens dubte. Des d’ara, el COPCA ja té oficina a Washington, als Estats Units. L’objectiu d’aquesta delegació és fer d’intermediària entre les empreses catalanes, el Banc Mundial i el Banc Interamericà de Desenvolupament. Aquests dos organismes, instal·lats a Washington, generen constantment nous projectes que han de licitar a empreses d’arreu del món. Amb la recent inaugurada delegació del COPCA, es preveu que l’empresa catalana tingui més facilitats per accedir a aquestes licitacions.

Redacció
Redacció 04/10/2007

El Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (COPCA), l’instrument del govern de la Generalitat que promou la internacionalització de l’empresa catalana, ja té oficina a Washington, als Estats Units.

La directora general d’Innovació i Internacionalització, Carme Botifoll, acompanyada del cap de l’Àrea de Cooperació Internacional, Diego Guri, ha inaugurat la seu del COPCA dels Organismes  Multilaterals de Washington. Aquesta delegació neix amb l’objectiu de promoure una major participació de les empreses catalanes en els projectes impulsats per les Institucions de Finançament Internacional (IFIs) instal·lades, precisament, a Washington.

Durant la seva estada, les vuit empreses catalanes que han viatjat a Washington participen en diverses sessions informatives que el Banc Mundial i el Banc Interamericà de Desenvolupament han organitzat..