Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La Federació Catalana d’hoquei a punt per disputar el Campionat sud-americà

Esperem que no vingui la federació espanyola altre cop a xafar-nos la guitarra (per utilitzar una expressió suau). Si tot va bé, aquest copo la Selecció Catalana d’Hoquei Patins jugarà el Campionat sud-americà d’aquest esport a Recife, al Brasil, del 29 d’octubre al 4 de novembre. Catalunya, com a membre de la Confederació de moment, ja ha anat als campionats organitzats per la Confederació, la selecció catalana femenina i també la de patinatge de velocitat. La masculina té ara la primera oportunitat d’anar-hi.

Redacció
Redacció 09/10/2007

En principi, la voluntat és fer un equip semblant al que va anar al Mundial B de Macau. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, la voluntat és fer un equip semblant al que va anar al Mundial B de Macau amb jugadors de l’OK Lliga que habitualment no van a les convocatòries de la selecció espanyola. La intenció també és no haver de suspendre jornades de l’OK LLiga i, si això no fos possible, la Federació formaria una selecció formada per jugadors de la Primera Catalana.

Aviat el seleccionador Jordi Camps donarà la llista de jugadors convocats. Sembla que,per tot, hi haurà un jugador de cada equip.És important valorar com cal l’actitud positiva i constructiva dels nostres clubs, ja que cediran els seus jugadors, internacionals amb Catalunya, perquè puguin disputar el Campionat amb la conseqüent pèrdua de potencial a la lliga de l’Estat espanyol. Catalunya podrà presentar una selecció ben potent. No cal dir que els seleccionats seran jugadors que habitualment no juguen amb Espanya.

Antecedents

Catalunya va ser admesa com a membre de ple dret de la Confederaxció Sud-americana de Patinate (CSP)l’ 11 de novembre de l’ any passat. Això li permet participar oficialment en tots els campionats que organitzi aquesta Confederació en hoquei patins, hoquei en línia, patinatge artístic i patinatge de velocitat. Actualment l’equip femení de Catalunya d’ hoquei patins és sotscampió de Sud-Amèrica.