Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

La Federació Catalana de Twirling ja forma part de la Confederació Europea

|

- Publicitat -

Després d’un llarg procés de negociació, la Federació Esportiva Catalana de Twirling ha estat reconeguda per la Confederation Europenne de Twirling Baton (CETB). Així, Catalunya podrà competir en aquesta disciplina al costat dels països membres de la confederació: Bèlgica; Gran Bretanya –que curiosament competeix amb la bandera d’Anglaterra–, Croàcia, França, Alemanya, Hongria, Irlanda, Itàlia, Holanda, Noruega, Escòcia, Eslovènia, Suïssa i Suècia.

Publicitat

La CETB organitza tres grans competicions europees d’aquest esport: el campionat d’Europa de Twirling, la copa europea de clubs i el gran Premi d’Estil Lliure (Open de Twirling Baton). Catalunya va acollir l’any passat la Segona Convenció de la CETB, a la qual van assistir més de 240 atletes i entrenadors dels països membres.

El Twirling Baton és un esport en què s’executen, amb acompanyament musical, exercicis propis de la dansa i de la gimnàstica rítmica i es fan figures amb un o més bastons. El Twirling, amb 22 clubs a tot Catalunya, es practica, especialment, a les comarques de Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió