Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

La demarcació de València la primera en detencions de maltractadors

|

- Publicitat -

Als Països Catalans la violència domèstica segueix sent un problema important. Però el més destacat és que es reparteix de forma desigual en el territori. De la Catalunya Nord no se’n tenen dades.

Publicitat

Malauradament la demarcació de València es troba en primer lloc dels Països Catalans amb un total de 4.062 detencions per maltractaments durant el 2006. La demarcació d’Alacant es troba en segon lloc amb 2.811. Tenint en compte el número de població les xifres són molt elevades. A Castelló es tenen constància de 490 casos i el col·loca al sisè lloc.

La xifra a les Illes  Balears tampoc és gens esperançadora. L’arxipèlag compta amb 1.576 detencions i es troba en tercer lloc.

La demarcació de Barcelona es troba en quart lloc amb un total de 1.500 casos. Tarragona està en el cinquè lloc amb 981 detencions. El més destacat és que tant Girona com Lleida només s’ha comptat 1 cas per cada demarcació i es situen en els llocs set i vuit, al final de la llista del conjunt de demarcacions dels països catalans.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió