Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La Corporació Agroalimentària de Guissona obrirà vint noves botigues bonÀrea fins a final d’any

El grup Corporació Agroalimentària de Guissona (CAG) obrirà vint noves botigues de bonÀrea abans de finalitzar l’any. Durant els vuit primers mesos de l’any el grup ha obert ja dinou nous establiments, tant supermercats com botigues només amb productes del grup, a més s’han fet ampliacions de botigues ja existents. CAG té actualment 320 superfícies bonÀrea que distribueixen els seus productes, 283 són botigues i 37 són botigues més supermercat.

Redacció
Redacció 24/08/2007

El grup, a més, està apostant fort per les gasolineres. Durant el primer semestre del 2007 se n’han obert dues de noves, una a Vic i una altra a Sort, i fins a finals d’any està previst que s’obrin tres noves gasolineres. Actualment el grup té 26 gasolineres que oferixen els preus més competitius del mercat.

La Corporació Agroalimentària de Guissona (CAG) té pendents altres projectes com la posada en funcionament del nou magatzem dinàmic situat en el complex carni de La Closa, que permetrà l’enmagatzematge de productes secs, frescos i congelats, la posada en marxa de la nova fàbrica de pinsos a Reus, la construcció d’una nova fàbrica de pinsos a Bujaraloz, a Saragossa, en la qual s’hi inverteixen 10 milions d’euros, i la contínua ampliació del complex carni La Closa, en la qual s’inverteixen 60 milions d’euros en quatre anys.

La superfície actual de La Closa és de 100.000 metres quadrats, i amb l’ampliació sumarà un total de 180.000 metres quadrats. Aquesta ampliació del complex carni és necessària per poder arribar a subministrar les botigues bonÀrea i els supermercats de la pròpia Corporació.