Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

La Corpo margina el País Valencià i les Illes

|

- Publicitat -

Ahir, durant l’escrutini electoral, TV3 va tornar a exhibir el seu total centralisme i va menystenir els resultats electorals a les Illes Balears i al País Valencià, absolutament transcendentals per a molts ciutadans dels Països Catalans.

Publicitat

El tractament que es donà a aquests territoris fou el de simples comunitats autònomes de la gran Espanya, i el web informatiu de la Corpo manté aquesta tònica, i fa ben difícil el seguiment de les informacions electorals d’aquests territoris.

Continua, doncs, el tractament espanyolista i secundari del País Valencià i les Illes, quan paradoxalment són territoris plens d’espectadors reals i potencials. No entenem com els mapes del temps dia rere dia fan èmfasi a la climatologia d’aquests territoris però en canvi són menystinguts sistemàticament des del departament d’informatius.

Ens queda felicitar Josep-Lluís Carod-Rovira, l’únic dels líders polítics que va parlar de Països Catalans en la seva compareixença. Això sí que és tenir clar el marc referencial i respectar el país.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió