Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

La campanya “Sumem-nos al mapa per un Estat Propi” arriba als 5.000 adherits

La campanya “Sumem-nos al mapa per un Estat Propi” en només 9 dies assoleix la xifra de 5.000 adherits. L’objectiu de la campanya “Sumem-nos al mapa per un Estat Propi”  és el de  situar els catalans i catalanes favorables a la independència dels Països Catalans en un mapa.

Redacció 04/05/2007

Han passat només 9 dies de la presentació de la Campanya “Sumem-nos al mapa per un Estat Propi”. Doncs amb aquests pocs dies de vida la iniciativa ha arribat als 5.000 adherits. En els darrers 3 dies s’han superat les 1.000 adhesions per dia o, el que ve a ser el mateix, 1 adhesió cada menys de 2 minuts. La campanya ha arribat ja al 42% dels municipis  dels Països Catalans.

Per sumar-se al mapa, només cal entrar a la següent web i emplenar un petit formulari. Els principals mitjans digitals en llengua catalana s’han fet ressò de la iniciativa i, per exemple, fou la notícia més votada pels lectors de l’edició digital de l’Avui el dia 1 de maig. També diversos mitjans  digitals gallecs i espanyols se n’han fet ressò, i han interpretat la  iniciativa com un veritable referèndum retransmès en directe per a tot  el món, ja que suposa la primera iniciativa d’aquestes característiques a  nivell mundial.

L’objectiu de la campanya “Sumem-nos al mapa per un Estat Propi”  és el de  situar els catalans i catalanes favorables a la independència dels Països Catalans en un mapa que podeu veure aquí.  Un altre objectiu és desmuntar el tòpic que som als Països Catalans som quatre gats, i ensenyar  que aquesta voluntat és compartida arreu del país. EstatPropi.Cat agraeix a totes les persones adherides el suport  mostrat, i especialment l’adherit número 5.000 de Sallent, el Bages.