Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

L’oposició torna a demanar la dimissió de Camps pels presumptes nous delictes del PP valencià

Els partits polítics valencians de l’oposició demanen un cop més la dimissió del president Francisco Camps, pels nous presumptes delictes que afecten el seu govern i el PP valencià relacionats amb ‘Gürtel’. La portaveu adjunta del grup Compromís, Mònica Oltra, acusa els populars de ‘corrompre’ el govern valencià i demana Rajoy que prengui una decisió i triï entre ‘la senda de la democràcia, la transparència i l’ètica’ o ‘ser encobridor i còmplice de malfactors, corruptes i corruptibles’. Oltra ha sentenciat que ‘Camps no pot acabar el dia com a president’. El portaveu socialista, Ángel Luna, ha dit que Camps ‘s’arrisca a perdre la condició de president per una sentència que l’inhabilita’

Redacció
Redacció 27/05/2010

Oltra, ha estat contundent a l’hora de valorar la decisió del jutge Pedreira de dur al TSJ valencià part de la causa ‘Gürtel’ que instrueix, relacionada amb presumptes delictes del PP valencià i membres del govern de la Generalitat Valenciana. Pedreira veu indicis de suborn, finançament irregular, prevaricació i falsedat documental, entre d’altres.

Oltra ha sentenciat que ‘Camps ni pot acabar el dia com a president de la Generalitat Valenciana’ i ha instat Rajoy que prengui una decisió al respecte si no vol ser ‘còmplice de malfactors, corruptes i corruptibles’. La diputada de Compromís també ha dit que a partir d’ara cap membre del PP minimitzarà la trama i que tothom sap que ‘aquí hi ha més que els vestits i que només és la punta de l’iceberg’.