Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

L’estilisme de TV3 juga una mala passada a Agnès Marquès al TN

Comença a fer calor tot i que encara falta poc més d'un mes perquè arribi oficialment l'estiu. Malgrat això, la calor sembla que ja s'ha instal·lat al plató del Telenotícies de TV3. Amb el bon temps, cada cop més, les estilistes de TV3 vesteixen les presentadores amb peces més lleugeres mentre que els presentadors segueixen encorbatats i amb americana. Avui n'hem tingut un exemple clar.

Redacció
Redacció 19/05/2016
Les persones responsables de vestuari han escollit per a la presentadora una samarreteta blanca amb una petita obertura a la regatera sostinguda per un botó sota del coll i forrada amb una tira negra. El problema de la samarreta, molt estiuenca, és que no feia justícia al seu bust. En alguns plans semblava que Marquès no portés sostenidors o que l'aire condicionat estava tan fort que ha empitonat amb força els mugrons de la presentadora.
 
Segurament, però, des de realització s'han adonat del fet i, des de llavors, els enquadraments a Marquès han estat molt més tancats, pràcticament de les espatlles en amunt.
 
Diferència de criteris entre homes i dones
 
Cal observar que tot i que la roba de les presentadores va variant segons l'estació de l'any, on ensenyen més carn a l'estiu, els homes segueixen encorbatats i amb americana, sense ensenyar més pell que la de la cara. També estaria bé, algun dia, un presentador del Telenotícies de TV3 amb una samarreta curta, si cal amb corbata, per equiparar estils entre gèneres. Potser aquesta notícia col·labori a fer que això succeeixi.