Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

L’Acampada Jove celebra el seu quinzè aniversari

Aquesta setmana s’ha presentat l’edició d’enguany de l’Acampada Jove que aquest estiu arriba a la quinzena edició. Per celebrar-ho el portaveu nacional de les JERC, Gerard Coca; el president de Tercera Via, Albert Farré i músics d’algunes de les bandes que conformen el cartell del festival com Skatalà, Dr. Calypso o Pepet i Marieta han bufat les espelmes. Coca ha lloat la tasca de la militància de les JERC pel seu treball i esforç per aixecar i consolidar el festival

Redacció
Redacció 05/06/2010

Per la seva banda, Albert Ferré, president de Tercera Via, que col·labora en la producció de l’Acampada Jove per tercer any, ha explicat el cartell del festival i l’ha valorat com a ‘transversal’: amb un dijous amb molta festa i grups emergents del país; amb un divendres ple de rumba i mestissatge i un dissabte que comptarà amb clàssics de l’Acampada Jove com Banda Bassotti, Skatalà o Dr. Calypso. Evidentment, no hi falten grups de les Illes i el País Valencià, com Oprimits i Orxata Sound System.

A més a més, l’organització del festival ha avançat que dissabte 17 de juliol a la tarda es farà un reconeixement públic a la Companyia Elèctrica Dharma a la plaça major de Montblanc per la seva trajectòria, per la seva qualitat musical i pel seu compromís amb el país i la cultura.