Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Josep Maria Isanta tenia tres ferides per arma blanca que podrien ser de navalles diferents

Els forenses que van practicar l’autòpsia a Josep Maria Isanta han explicat que tenia tres ferides per arma blanca al cos, una a l’esquena, una altra al braç i una tercera al tòrax, que va ser la mortal, ja que va afectar un ventricle. Els metges forenses també han explicat que les tres ferides podrien estar fetes per armes diferents i que dues d’elles, la del tòrax i el braç, són compatibles amb les navalles que els han exhibit durant la seva declaració en el judici a l’Audiència de Barcelona i que van ser requisades a alguns dels processats a més dels menors condemnats per la mort d’Isanta durant les festes de la Patum de l’any 2005.

Redacció
Redacció 18/10/2007

El judici pel cas Isanta, mort durant les festes de la Patum de l’any 2005, segueix i avui hi ha hagut uns testimonis clau. Els forenses que van practicar l’autòpsia a Josep Maria Isanta han explicat que tenia tres ferides per arma blanca al cos i asseguren que podrien haver estat provocades per tres armes blanques diferents. Si això fos cert, estaríem no només davant d’un sol assassí.

Les apunyalades, una a l’esquena, una altra al braç i una tercera al tòrax, són diferents. Quan la jutgessa ha preguntat ‘creu que les ferides han estat causades per una tercera arma?’ a un dels forenses aquest a contestat textualment: ‘doncs senyoria crec jo que sí perquè l’apunyalada per l’esquena tenia dos angles diferents i a més és més estreta’. Les navalles que els han exhibit durant la seva declaració en el judici a l’Audiència de Barcelona i que van ser requisades a alguns dels processats coincidirien amb les marques de la víctima.