Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Joel Joan i Abel Folk acompanyaran Lloll Beltran a la pel·lícula de Woody Allen

|

- Publicitat -

En declaracions a Catalunya Ràdio, la popular actriu ha assegurat que farà el paper d’amiga de la protagonista i ha assenyalat que li va dir a Woody Allen: “Escull-me, escull-me’, i el director la va escollir.

Publicitat

Lloll Beltran ha dit que va signar divendres passat un preacord i que li va fer una mica de “respecte i impacte” veure escrit a la capçalera del document ‘Projecte de Woody Allen’. La popular còmica catalana s’uneix així a Joan Pera d’entre els actors catalans que participaran al film.

Recordem que Allen ja va escollir Joan Pera, el seu doblador habitual, per fer una aparició a mode de “cameo”.

L’actriu catalana ha precisat que en el preacord només hi posava que faria d’amiga de Joan a la cafeteria i ha explicat que “sóc una amiga del protagonista, que és Javier Bardem”.

Joal Joan i Albel Folk també han estat fitxats

Joel Joan, en les proves, va provar sort imitant el mestre Woddy Allen. Però és seriós aquest actor?”, va preguntar Allen a Pep Armengol, responsable del càsting, després de veure la prova. Doncs el deurien convèncer que sí, ja que Joel Joan treballarà en una sessió, un dia: “Com a molt diré una frase, encara no sé ni el nom del personatge”. L’actor català també va dir: “Treballar amb Woody Allen és pura mitologia. Em sento com si a un nigerià aficionat a la Gioconda el porten de visita al Louvre”.  En saber que compartirà repartiment amb Lloll Bertran i Abel Folk en el cartell, ironitzà: “Una bona representació del cinema català, semblem el trio La La La”.

Abel Folk també estarà present al film d’Allen: “En la prova, que es va fer sense el cineasta de Nova York, vaig interpretar una escena del film en la qual feia de metge. No sé molt bé què em demanarà però és igual, treballaria per ell encara que fos com a figurant o duent cafès”, va dir ahir Folk, orgullós de poder treballar al costat d’un dels directors que més admira. “Estic segur que el veuré poc. Diuen que és molt tímid, però amb mirar em conformo. Sóc molt mitòman. Estaré encantat encara que solament pugui veure’l de prop una estona”, va assenyalar el polifacètic actor que actualment interpreta El ventall de lady Windermere en el Teatre Nacional, i protagonitza El coronel Macià en els cinemes.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió