Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023

Ja hi ha 25.600 adhesions perquè el Prat sigui un aeroport intercontinental

|

- Publicitat -

Aquesta organització ha participat en l’acte conjunt entre institucions empresarials, professionals i socials de Catalunya que es va fer el 22 de març passat a l’escola de negocis IESE de Barcelona.

Publicitat

Entre les exigències de l’ACP figura que, en l’adjudicació de la Terminal Sud, “més enllà de si ha de ser compartida o no, la ubicació definitiva de companyies i de grans aliances aèries es faci de manera transparent i basada en criteris objectius de servei al client, coneguts per tota la societat”.

L’associació també demana que la gestió de l’aeroport “es faci de manera individualitzada i des del territori, és a dir, que cada aeroport es gestioni per si mateix, amb criteris d’eficiència i amb l’opció de participació dels sectors públic i privat”.

El manifest defensa que “en els pròxims mesos el govern de l’Estat ha de prendre una decisió sobre el funcionament de l’aeroport del Prat que, si no és el més adequat, marcarà greument les opcions de futur de l’economia catalana en un context mundial de definició de les interconnexions entre les principals àrees econòmiques del món”.

Publicitat

Més notícies

Opinió