Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Ja han “decidit decidir” deu mil persones

En menys d’un mes la campanya “Decideixo decidir” ja ha aconseguit 10.000 signatures. La voluntat de la campanya impulsada per Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés és seguir creixent i arribar a tota la geografia dels Països Catalans.

Redacció 19/05/2007

La campanya “Decideixo decidir” està tenint un èxit absolut. A dia d’avui, 19 de maig, no ha passat ni un mes quan directe!cat us explicava que “Decideixo decidir” iniciava la seva gesta el dia de Sant Jordi. Ara, la campanya pel dret a l’autodeterminació ja compta amb 10.000 firmes. Aquesta campanya va ser impulsada per la Plataforma pel Dret de Decidir i la plataforma Sobirania i Progrés (SiP). També s’hi han adherit Òmnium Cultural, les JNC, les JERC, casals de l’esquerra independentista i personalitats catalanes com Salvador Cardús, Oriol Jonqueras, Montserrat Carulla, Carme Sansa, Tomeu Martí, Toni Gisbert, Màrius Serra i Ignasi Riera.

També alguns polítics s’han posicionat a favor a la campanya mitjançant la seva firma. Josep-Lluís Carod-Rovira d’Esquerra, Dolors Camats d’Iniciativa i Artur Mas, que acabà firmant després la polèmica suscitada per la seva signatura.

La campanya “Decideixo decidir”, però, vol seguir creixent. Mònica Sabata, que és la portaveu de la plataforma pel Dret de Decidir, ha emfatitzat que la intenció és seguir creixent per així poder arribar a tot el terreny dels Països Catalans. Sabata ha destacat la bona marxa de la campanya i la vocació de transversalitat i unitat de la plataforma.