Edició 1957

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de desembre del 2023
Edició 1957

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de desembre del 2023

Ja han “decidit decidir” deu mil persones

|

- Publicitat -

La campanya “Decideixo decidir” està tenint un èxit absolut. A dia d’avui, 19 de maig, no ha passat ni un mes quan directe!cat us explicava que “Decideixo decidir” iniciava la seva gesta el dia de Sant Jordi. Ara, la campanya pel dret a l’autodeterminació ja compta amb 10.000 firmes. Aquesta campanya va ser impulsada per la Plataforma pel Dret de Decidir i la plataforma Sobirania i Progrés (SiP). També s’hi han adherit Òmnium Cultural, les JNC, les JERC, casals de l’esquerra independentista i personalitats catalanes com Salvador Cardús, Oriol Jonqueras, Montserrat Carulla, Carme Sansa, Tomeu Martí, Toni Gisbert, Màrius Serra i Ignasi Riera.

Publicitat

També alguns polítics s’han posicionat a favor a la campanya mitjançant la seva firma. Josep-Lluís Carod-Rovira d’Esquerra, Dolors Camats d’Iniciativa i Artur Mas, que acabà firmant després la polèmica suscitada per la seva signatura.

La campanya “Decideixo decidir”, però, vol seguir creixent. Mònica Sabata, que és la portaveu de la plataforma pel Dret de Decidir, ha emfatitzat que la intenció és seguir creixent per així poder arribar a tot el terreny dels Països Catalans. Sabata ha destacat la bona marxa de la campanya i la vocació de transversalitat i unitat de la plataforma.

Publicitat

Més notícies

Opinió