Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Ja en tenim prou, el documental que denuncia la gestió del PP a València

|

- Publicitat -

Ja en tenim prou és el títol del documental que s’emetra avui, dijous 26 d’abril a Barcelona, concretament a l’aula 3 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), situat al carrer Montalegre número 5. La projecció serà a les 19 h.

Publicitat

La presentació anirà a càrrec d’Espai País Valencià (EPS). Aquestes projeccions s’emmarquen dins el Cicle de Cinema Polític Valencià de la 3a Setmana Cultural de l’Espai País Valencià.

El film a l’estil Hay motivo, format per diferents documentalsvol denunciar la gestió del Partit Popular (PP) a València. Temes com la destrucció immobiliària, hipocresia, corrupció, desgavells, amiguisme, despotisme, impunitat… demostren que la gran part de la societat valenciana ja en té prou. És una pel·lícula col·lectiva que sorgeix dels moviments socials del País Valencià. La cinta té una clara intenció: mobilitzar la societat valenciana per traure’ls de la Generalitat en les properes eleccions autonòmiques de maig de 2007. Exposa amb mirada crítica la situació actual del País Valencià.

La pel·lícula és de lliure còpia, difusió i reproducció (copyleft). Tots els curts es podran descarregar a la web Ja en tenim prou!. També es pot comprar la pel·lícula adquirint un bo d’ajut. Amb la compra d’aquest bo, s’ajudarà la Plataforma “Ja en tenim prou” i es contribuirà a donar a conèixer els “èxits” que amaga el PP. Preu del DVD: 6 €. Aquí teniu el tràiler del documental:


Paral·lelament, ahir Canal 9 va deixar bocabadats molts valencians. La televisió del País Valencià va fer un ampli especial batalla d’Almansa. Els presentadors parlen de “la derrota del poble valencià que va perdre els furs i l’autogovern”. Podeu veure’l ací:

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió