Dimarts, 5 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Intenten robar una botiga i agredir el dependent amb cinturons

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 3 de maig dues persones, una de les quals és menor, per haver intentar robar en un establiment comercial del districte barceloní de Ciutat Vella i, com que no ho van aconseguir, per haver agredit el dependent amb els seus cinturons, segons ha informat la policia catalana.

Redacció 11/05/2007

Una patrulla dels Mossos va ser alertada que en un establiment del carrer Nou de la Rambla dos individus agredien el dependent d’un supermercat.

La víctima ha explicat als agents que havia vist com dues persones intentaven endur-se articles de la botiga amagant-los entre la roba i que, quan els va demanar que els paguessin i els va barrar el pas a la porta, van començar a fuetejar-lo amb els seus cinturons.

Després d’aclarir els fets, els agents van detenir Nouredine I., de 20 anys i de nacionalitat espanyola, i un menor de 17 anys. El primer va passar dissabte a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs, mentre que la detenció del menor va quedar sense efecte al cap d’unes hores.