Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Immigrants independentistes

Des de directe!cat, concretament des d’aquesta secció, tendim a criticar TV3 perquè precisament massa sovint no sol actuar com el que hauria de ser: la televisió nacional de Catalunya. Però […]

Redacció
Redacció 11/10/2007

Des de directe!cat, concretament des d’aquesta secció, tendim a criticar TV3 perquè precisament massa sovint no sol actuar com el que hauria de ser: la televisió nacional de Catalunya.

Però precisament perquè li tenim l’ull a sobre, també ens alegrem quan veiem que TV3, no només actua com una cadena totalment catalana, sinó que a més, en fa fins i tot apologia. Apologia de la bona. Perquè no només busca el reflex de la societat catalana habitual, sinó que és capaç d’anar una mica més enllà i apostar per col·lectius bastant menystinguts en tots els nivells. Ens referim al col·lectiu immigrant.

En fi, que us deixem amb el fantàstic reportatge que va emetre fa pocs dies el programa ‘Entre línies’ titulat precisament ‘Immigrants independentistes’. Perquè hi ha de tot a la casa del Senyor, i la que avui és ‘La nostra’, algun dia també serà ‘La seva’. La televisió dels immigrants independentistes!