Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Què fer amb PxC?

|

- Publicitat -

Actualment hi ha dues postures oposades a l’hora de tractar amb Plataforma per Catalunya (PxC), el partit ultradretà i xenòfob del feixista Josep Anglada, que va treure 17 regidors a Catalunya.

Publicitat

Al Vendrell, on Plataforma va aconseguir 4 regidors, la majoria de partits fugen pactar-hi. El PSC fins i tot va proposar un pacte contra natura amb CiU per tal de governar sense els ultres, tal com dèiem ahir. Hem dit que la majoria dels partits hi fugen? Bé, aquesta és una postura. N’hi ha una altra. Convergència, de fet, sembla que farà el contrari, i està pensant pactar-hi, perquè així tindrien l’alcaldia i a més “no es poden obviar 2.200 persones que van votar-los”.

Per altra banda, la Coordinadora Antifeixista d’Osona ha declarat que tenen “proves suficients per poder tornar a posar una querella criminal contra Anglada, de manera que, amb el Codi Penal vigent a la mà i sense necessitat de recórrer a l’antidemocràtica llei de partits polítics, qualsevol partit neofeixista sigui il·legalitzat”. A directe!cat ens agrada més aquesta postura que la convergent.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió