Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Ignasi Guardans, hiperactiu contra la independència

L’exeurodiputat de CiU i exmilitant convergent Ignasi Guardans continua intentant desprestigiar la independència mitjançant Twitter, l’únic mitjà públic que li queda, i ara apunta a l’acció exterior de la Generalitat. Sense donar cap més detall, ha afirmat que “ahir em va explicar un diplomàtic dels EUA que viu a Berlín que el va visitar ‘un home baix que es va presentar com a ministre català d’Afers Exteriors’”. Una bona manera de tirar la pedra i amagar la mà. 

Redacció
Redacció 09/10/2015

Intents d'influir

Ignasi Guardans fa anys que està fora de la política després de ser apartat per CiU com a eurodiputat i de ser destituït pel PSOE en el càrrec de la Direcció General de Cinematografia. Tot i això, intenta influenciar amb una alta activitat a les xarxes socials amb piulades com ara: “Mas canta els seus somnis en anglès a Politico. ‘Desconnectarem d’Espanya en 18 mesos’. Qui el despertarà?”. Una referència a l’article publicat avui pel president de la Generalitat al prestigiós diari nord-americà Politico.

Crítiques al capellà del Vaticà que ha sortit de l'armari

Durant els últims dies, Guardans també ha apuntat contra Ramon Tremosa pel gest de no aplaudir el Rei al Parlament Europeu per no mencionar la majoria parlamentària independentista sortida del 27-S: “Ramon Tremosa, tens dret a no aplaudir al Rei, agrada als teus. Però no menteixis sobre majories, per favor”. L’exeurodiputat convergent també va intentar atiar el foc contra el capellà que ha sortit de l’armari fa uns dies. “Ai, quins disgustos donen aquests capellans d’avui”. Una estona més tard també piulava: “Vaya por Dios (literalmente): el teólogo vaticano que ha salido del armario es el mismo que apoyaba la independencia catalana”. Uns comentaris prou desafortunats sobre l’últim escàndol al Vaticà.

Relacionats