Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

iCat FM, nominada als Webby Awards

|

- Publicitat -

iCat fm, l’aposta de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió per substituir Catalunya Cultura, ha rebut el primer regal d’aniversari abans d’hora. Amb menys d’un any de vida -celebra els primers 265 dies d’emissions la propera diada de Sant Jordi- ja ha estat nominada als Webby Awards, els premis més importants de la xarxa i que sel·leccionen des de 1996 els millors webs de cada any en diverses categories.

Publicitat

L’emissora catalana ha estat nominada en la categoria de millor ràdio, i haurà de competir pel premi amb l’anglesa BBC Radio 1, la canadenca CBC radio 3, la nordamericana NPR i l’anglesa Virgin Radio.

La nova emissora catalana també opta a un dels premis a la innovació digital que es concedeixen a l’Internet Global Congress, que se celebrarà a Barcelona del 16 al 19 d’abril d’enguany.

iCat fm ofereix una selecció de música -el 30% en català- de 6 del matí a les 9 del vespre i programes d’actualitat cultural durant el vespre i la nit. La diferència respecte a la resta d’emissores musicals és la integració amb el món d’Internet que ofereix iCat. L’emissora pot escoltar-se al web www.icatfm.cat, i ofereix contingut complementari al que s’està escoltant, com portades dels discs que sonen, fotografies dels intèrprets o enllaços relacionats amb cada peça que soni a l’emissora.

A més el web ofereix 3 canals de música temàtica més, iCatjazz, MusiCatlas i TotCat, que incrementen l’oferta de l’emissió analògica, al 92.5 FM a Barcelona.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió