Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Homenatge al pintor Josep Martínez Lozano els dies 8 i 9 de juny a Llançà

|

- Publicitat -

Aquesta setmana ha entrat en funcionament la pàgina web del pintor Josep Martínez Lozano, que recull la vida i l’obra de l’artista. El portal fa un recorregut per la trajectòria vital de l’artista lligada a Barcelona, Terrassa, Montblanc i Llançà, i per la seva trajectòria artística, que comprèn diferents disciplines artístiques: l’oli, l’aquarel·la i el dibuix.

Publicitat

Per altra banda, el Museu de l’Aquarel·la- Fundació Martínez Lozano i l’Ajuntament de Llançà han organitzat un homenatge pels dies 8 i 9 de juny a Llançà (Alt Empordà). L’Homenatge s’inicia el 8 de juny a la Casa de Cultura amb l’obertura de les I Jornades de l’Aquarel·la I Premi Martínez Lozano, la conferència “Vida i Obra d’un artista”, a càrrec de Viceç Ballestar (president de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya) i un concert benèfic a favor de la lluita contra el càncer a càrrec de la La Vella Dixieland a la Casa de Cultura. El dia 9 de juny es clourà l’homenatge amb el descobriment de la placa commemorativa a la Casa-estudi de Llançà (c/ de la Creu) i la inauguració de l’exposició d’homenatge de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya.

Amb aquest seguit d’actes la població de Llançà vol retre homenatge a la figura d’en “Pepe”, tal com era conegut Josep Martínez Lozano. El pintor va mantenir un estret lligam amb Llançà, la seva gent i els seus paisatges. Aquest lligam amb el territori queda palès en la seva obra i en la seva trajectòria vital, havent legat tant familiars, amics i admiradors de la seva obra, aquesta estreta relació amb Llançà i la bellesa dels seus entorns i la seva gent.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió