Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

Hereu i adherits

|

- Publicitat -

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, en un intent propagandístic més per demostrar proximitat i suport, fa córrer un manifest en què els barcelonins poden adherir-s’hi i donar suport a la seva candidatura. El manifest, eufòric i electoralista, no demana res ni es fixa en res concret, només ensabona Hereu fins als límits de l’esterilització.

Publicitat

La gràcia del tema és la llista d’adherits il·lustres que veiem a la web del candidat. Hi trobem, a més dels tradicionals actors i personatges de la faràndula socialistes, algunes figures interessants. El periodista Antonio Franco, exdirector d’El Periódico de Catalunya, és dels primers adherits, tan imparcial com sempre. També hi ha Josep Maria Mainat, exmembre de la Trinca, actualment rere Gestmusic i l’Operación Triumfo -sigui la versió que sigui- i el seu company trincaire Toni Cruz.

El “periodista” d’infratelevisió Jorge Javier Vázquez, especialista en “tomàquet” i anticatalà declarat -recordeu-ne els insults a Carod per parlar català- no hi podia faltar, i ens hi ha sorprès la presència de Rosa Andreu, la mare de l’Èric Bertran a l’obra teatral Èric i l’Exèrcit del Fènix. Però que facis teatre en clau catalanista no vol dir que ho siguis, és clar.

Ja per acabar, un parell d’adhesions polèmiques. Justo Molinero, el fundador de Radio Tele Taxi, no hi podia faltar, tot i ser militant de Convergència. I la presència de Mohammed Chaib Akhdim, el fundador i president de l’Associació Cultural Ibn Batuta, no deixa de ser curiosa. Al manifest el presenten com a membre de la societat civil i fundador de Batuta, quan de tots és sabut que Chaib Akhdim és diputat del PSC-PSOE al Parlament de Catalunya. No nois, aquesta no ha colat.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial