Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Héctor López Bofill s’estrena a l’indirecte!cat

|

- Publicitat -

L’indirecte!cat està d’enhorabona. Ja pot anunciar un nou fitxatge: Héctor López Bofill. El professor de Dret Constitucional escriurà regularment per donar les seves opinions sobre temes d’actualitat política i social. L’intel·ligent punt de vista de l’escriptor serà recollit a partir d’ara a l’indirecte!cat. López Bofill s’estrena amb un article titulat “Acabem amb La Vanguardia”.

Publicitat

Una mica més sobre Héctor López Bofill:
Hèctor López Bofill va néixer a Badalona al 1973. És professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra i membre del PEN club. Com a poeta es va donar a conèixer l’any 1995 amb el Poema a Calipso. Pertany al grup dels Imparables, antologats al volum Imparables (2004). Actualment és promotor de la plataforma Sobirania i Progrés (SiP).

López Bofill té sota el braç un bon grapat de premis literaris, dels quals destaquem: Recull-Maria Ribas i Carreras de poesia, 1995 per Poema de Calipso. Premi Jocs Florals de Barcelona, 2001 per La revolució silenciosa. Josep Pla, 2003 per L’últim evangeli. Joan Alcover, 2003 per Les genives cremades. Premi El Temps de les Cireres Vila de Serós, 2007: El principi satànic.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió