Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Google llança a Catalunya el programa “Google Cerca de Llibres per a socis”

Google ha llançat a Catalunya el programa ‘Google Cerca de Llibres per a socis’ que compta amb unes 10.000 editorials associades en tot el món i que està disponible de manera gartuïta. D’aquesta manera, Google proporciona a les editorials catalanes la possibilitat d’oferir més llibres en català a lectors de tot el món, a la vegada que facilita als usuaris catalans i internacionals la cerca i localització d’aquestes obres. Actualment, està disponible en anglès, francès, italià, alemany, espanyol, holandès, portuguès brasiler, xinès tradicional i simplificat i japonès.

Redacció
Redacció 22/11/2007

Google ha llançat a Catalunya el programa ‘Google Cerca de Llibres per a socis’ que compta amb unes 10.000 editorials associades en tot el món i que està disponible de manera gartuïta.

Així, les editorials podran escollir l’idioma català com a opció de llenguatge i enregistrar-se per tal que els seus llibres siguin digitalitzats per Google i allotjats a la xarxa en línia. El servei, de caràcter gratuït, ofereix als usuaris la possibilitat de realitzar cerques i visualitzar un nombre de pàgines limitat, i també de visitar el lloc web de l’editorial o de la botiga en línia en la que es pot adquirir el llibre.