Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

“Fes un clic al català”, per la difusió i l’ús de la llengua catalana en l’àmbit de les noves tecnologies

|

- Publicitat -

Malgrat la decepció generalitzada que han causat les promeses no complertes per Microsoft, l’empresa tradueix regularment el seu programari al català i això sempre és benvingut. Per tal d’impulsar la difusió i l’ús de la llengua catalana en l’àmbit de les noves tecnologies, Microsoft ha unit forces amb la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona per promoure una iniciativa dirigida als prop d’onze milions de catalanoparlants a tot el món. A aquest esforç s’han afegit Dell, HP i Toshiba, companyies líders en el sector de les tecnologies de la informació i les comunicacions que operen a Catalunya.

Publicitat

Per garantir que la informàtica en català arribi a un major nombre de ciutadans, Microsoft posa en marxa a partir de demà la marató d’usuaris “Fes un clic al català“, que es desenvoluparà entre els dies 15 i 22 de maig. La campanya persegueix que els joves ajudin altres ciutadans menys familiaritzats amb la informàtica i Internet a descarregar i instal·lar les interfícies en català, tant si fan servir Windows Vista i Microsoft Office 2007 com versions anteriors d’aquests mateixos programes.

Amb aquesta iniciativa, Microsoft espera superar el milió d’usuaris en català en els pròxims dotze mesos. Els sis usuaris que aconsegueixin “provocar” el nombre més elevat de descàrregues en el seu entorn rebran com a premi un ordinador d’última generació de les marques Dell, HP i Toshiba amb Windows Vista en català.

“Fes un clic al català” permet descarregar gratuïtament les llibreries de català per a diferents sistemes operatius de Windows (XP i Vista) així com versions d’Office (2003 o 2007), que estan disponibles a www.microsoft.cat.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió