Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Facebook: Tremosa Vs. Junqueras

Es pot dir que la precampanya ja ha començat. Els dos candidats a les eleccions europees per ERC i CiU ja comencen a concedir entrevistes, a fer conferències i a […]

Redacció
Redacció 02/02/2009

Es pot dir que la precampanya ja ha començat. Els dos candidats a les eleccions europees per ERC i CiU ja comencen a concedir entrevistes, a fer conferències i a presentar-se per intentar convèncer a la ciutadania que són la millor opció per a aquests comicis.

Tan Oriol Junqueras com Ramon Tremosa ja han explicat que estarien disposats a un hipotètic pacte tot i que tan sols és una idea embrionària i que no depèn exclusivament d’ells. D’altra banda també han afirmat que els uneix una profunda amistat.

Això sí, la campanya ja juga fort a Internet i, de moment, a hores d’ara (00:00 del dia 2 de febrer de 2009) el candidat d’ERC guanya per golejada. S’han creat dos grups de suport als candidats. El Grup de suport a Ramon Tremosa ja té 694 vots mentre que Jo vull veure l’Oriol Junqueras d’Eurodiputat  té 1.593 membres que hi donen suport.