Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Estelades a Noruega

El clam de les nacions sense estat que busquen l’autodeterminació arriba arreu d’Europa, per molt que el Parlament Europeu boicotegi les aspiracions catalanes aliant-se amb els estats jacobins. Aquests dies, […]

Redacció
Redacció 07/11/2007

El clam de les nacions sense estat que busquen l’autodeterminació arriba arreu d’Europa, per molt que el Parlament Europeu boicotegi les aspiracions catalanes aliant-se amb els estats jacobins.

Aquests dies, la revista noruega d’actualitat política Ny Tid publica un reportatge sobre els pobles que busquen més autogovern, amb una estelada important monopolitzant a la portada de la seva revista, completada amb unes ikurrinyes. S’ha de dir que el reportatge és més aviat fluix, i no ens dedica més de quatre línies on informa sobre Catalunya, les nostres aspiracions, la fira de Frankfurt i la negació del Catalunya-Estats Units per part de la federació espanyola.

En tot cas, i malgrat lamentar la poca profunditat de l’article, tots els esforços són benvinguts per tal de donar ressò a la causa. El món ha de saber que aspirem a  fugir d’Espanya i governar-nos nosaltres mateixos!