Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Esquerra Independentista presenta un web perquè militants i simpatitzants s’hi puguin adherir

Esquerra Independentista és un moviment de base que aposta per un canvi de rumb de l’actual estratègia política d’Esquerra. Amb poc temps de vida ja compta amb més de 200 adherits. A través del portal web inaugurat avui mateix, qui ho vulgui podrà firmar el manifest. També a través del web es pot accedir a webs d’altres partits independentistes d’arreu del món.

Redacció 06/06/2007

directe!cat ahir anunciava el el naixement d’una nova manera de pensar dins d’Esquerra: un moviment de base. Aquest s’anomena Esquerra Independentista i ja té web. D’aquesta manera consolida el moviment de base d’Esquerra Independentista que busca aglutinar a tota la militància d’Esquerra per apostar fort cap a un gir en l’actuació del partit. El nou moviment també vol que s’adopti una estratègia clara d’esquerra independentista que permeti incorporar a la gran majoria del sobiranisme i a amplis sectors d’esquerres al projecte d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Mitjançant el seu portal es pot llegir el manifest i, si es vol, es pot firmar. També es pot contactar amb el moviment mitjançant un sistema d’enviament de correus. A la web s’hi troben enllaçades les webs dels partits independentistes d’Escòcia, Quebec i Irlanda del Nord.