Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Esperanza es carrega Simancas del mapa

Un nou mapa del metro de Madrid elimina misteriosament el títol d’una de les estacions. Aquesta estació porta per nom Simancas, curiosament el mateix que el candidat socialista i rival a les autonòmiques contra Esperanza Aguirre.

Redacció 07/05/2007

En campanya electoral tot s’hi val. Potser això és el que pensa Esperanza Aguirre, la presidenta de la comunitat de Madrid. En aquesta comunitat a part de les eleccions municipals es celebren les autonòmiques i ha succeït un error “casual”.

Un nou mapa del metro de Madrid en edició de butxaca s’ha deixat l’estació de Simancas. Curiosament el candidat socialista per a les eleccions autonòmiques i rival d’Esperanza Aguirre es diu Rafael Simancas. L’empresa que ha elaborat el mapa s’ha excusat i ha atribuït l’incident a un “error d’impressió”. També s’ha afanyat a dir que aquest mateix dilluns ho corregirà.

El nou mapa s’ha fet amb motiu d’incloure-hi la prolongació de la línia 7. El mateix Simancas ha fet broma sobre aquest error i ha assegurat que quan guanyi les eleccions autonòmiques no esborrarà el nom de l’estació d’Esperanza del plànol, aquesta situada a la línia 4.

imatge