Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

Espanya es mira Bojan de reüll

El conegut diari esportiu madrileny Marca s’està adonant que el jove Bojan Krkic ‘és la nova perla del Barça’. Així ho expressa en aquest article del passat 26 de novembre, […]

Redacció 28/11/2007

El conegut diari esportiu madrileny Marca s’està adonant que el jove Bojan Krkic ‘és la nova perla del Barça’. Així ho expressa en aquest article del passat 26 de novembre, en motiu del primer gol del jugador blaugrana contra el Recreativo.

L’article explica que les ‘seves primeres actuacions recorden a les del madridista Raúl’ o bé que actualment, el jugador ‘és l’estrella de la selecció espanyola sub-17’. Però de l’article, sobretot en podem destacar aquest paràgraf:

‘Una altra dada que el fa especial és que Krkic té la doble nacionalitat espanyola-sèrbia i encara pot ser cridat per Aragonés per a la selecció absoluta de Sèrbia. Alguns recorden casos com Jordi Cruyff o Dani Alves, que mai van ser convocats per l’absoluta d’Espanya, encara que Bojan ja s’ha encarregat de tancar el possible debat. Krkic, nascut a Linyola (Lleida), ja ha afirmat en més d’una ocasió que se sent espanyol‘.

Precisament perquè sembla que el nano apunta alt, els responsables del Marca volen iniciar des de ben aviat el debat sobre la seva catalanitat. Suposem que tenen por de trobar-se amb el proper Oleguer. Tenen por que un jugador tan català com Bojan pugui encapçalar la propera generació de futbolistes compromesos amb les causes justes. Si no el poden derrotar al camp, ho faran des dels diaris…