Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Enquestes Andorranes, eina per evitar els 21 regidors independentistes #CIUERCCUP

Les anomenades enquestes andorranes són un clar exemple de com gastar els diners per intentar alterar el mapa electoral, aquest ha estat l’esforç del Grup Zeta, unes enquestes que visualitzen una falsa lluita entre Trias i Colau i que visualitzen una derrota dels independentistes. Un dels objectius d’aquestes enquestes és amagar la possibilitat que Barcelona tingui 21 regidors independentistes, volen visualitzar que una capital sense majoria independentista és un cop dur al procés cap a la independència.

Redacció
Redacció 22/05/2015

Els ciutadans poden tombar les enquestes andorranes, tant sols cal una majoria independentista

A poques hores de les eleccions municipals més importants dels darrers anys els ciutadans tenen la paraula, tot encara és possible i fins i tot tombar les tendències de les enquestes andorranes. 

“Si es desperta la bèstia, les enquestes faran el ridícul”

En un seguit de reflexions expressades via twitter, el periodista Eduard Voltas posava damunt la taula dades molt interessants pel debat sobiranista. Concretament posava en contradicció les enquestes que pronostiquen una suma de 200.000 vots a la ciutat de Barcelona pels tres partits independentistes (CiU+ERC+CUP), quan el 9N els vots del SíSí varen ser el doble.

En aquest sentit, apel·lava al vot sobiranista i a fer callar la remor de fons de les enquestes en unes eleccions que seran transcendentals per fer el tomb definitiu a la història del país.