Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Els rectors de les universitats públiques veuen amb “optimisme” que Majó sigui el seu interlocutor a la Generalitat

|

- Publicitat -

Giró, també rector de la UPC, ha subscrit la validesa de Majó al capdavant d’Universitats pel “gran coneixement que té del sector”, cosa que “ja ha demostrat en la gestió” de diverses institucions relacionades amb la docència i la universitat.

Publicitat

Per tot, “ens posem a la seva disposició” per a consensuar els grans temes que són a l’ordre del dia en matèria d’universitats com és el finançament i l’adequació als plans de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), al qual convergeixen totes les universitats europees en el marc del pla de Bolonya.

Ha assenyalat que el nomenament de Majó, que s’espera per a la reunió del Consell Executiu que tindrà lloc dimarts que ve, és “positiu”, malgrat que “no ha estat consensuat amb les universitats”. “No ens han demanat l’opinió, però potser tampoc correspon”, ha indicat, després de ser preguntat per aquest motiu.

Majó és catedràtic de la UPC, de la qual va ser vicerector durant el primer mandat de Jaume Pagès, i també va ser director de l’Escola Universitària Politècnica de Vilanova i la Geltrú.

Amb aquesta elecció la Conselleria d’Innovació, Universitats i Empresa, que lidera Josep Huguet, posa fi a un mes d’incertesa sobre el futur càrrec, després que l’anterior director general, Josep Anton Ferré Vidal, presentés la seva dimissió a mitjan abril.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió