Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els judokes catalans aconsegueixen vuit medalles al Campionat Internacional de Judo de Castella i Lleó

|

- Publicitat -

Per la seva part, Francesc González del club Stucom Sport de Barcelona es va penjar la medalla d’argent en no poder superar a la final de més de 90 quilos Jonathan Delgado, un dels judokes més en forma actualment i integrant de l’equip de la Federació Espanyola de Judo.

Els bronzes van ser per als barcelonins Marc Esbrí en menys de 60 quilos, Daniel Carreño en menys de 66 quilos i Noèlia González en més de 70 quilos. La resta de medalles de bronze van correspondre al manresà Rubén Maní en la categoria de menys de 81 quilos i al tarragoní Miquel Àngel Díaz en més de 90 quilos.

Publicitat

Catalunya és cinquena al ‘Cidade de Vigo’

El mateix cap de setmana un altre equip de la Federació Catalana de Judo ha quedat cinquè al XII Gran Premi Internacional ‘Cidade de Vigo’, competició de categoria sènior per equips mixts que es va disputar al Pavelló Municipal de Coia d’aquesta capital gallega.

En aquesta ocasió la sort no va somriure al combinat català que no va poder lluitar per un lloc al pòdium en aconseguir només una victòria de les tres possibles en la ronda prèvia que donava accés a les semifinals. L’equip català va acabar en un dels cinquens llocs a la classificació final, posició que va compartir amb l’equip de la Gran Bretanya superant l’equip B de Galícia i el de Castella i Lleó. El primer lloc de la competició va correspondre a l’equip A de la Federació Gallega de Judo.