Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Els judokes catalans aconsegueixen vuit medalles al Campionat Internacional de Judo de Castella i Lleó

Els judokes catalans van aconseguir dos ors, un argent i cinc bronzes al II Campionat Internacional de Judo de Castella i Lleó – Torneig Alejandro Blanco, competició individual de categoria sènior celebrada aquest cap de setmana al Pavelló Pilar Fernàndez Valderrama de Valladolid. Les medalles d’or catalanes les van guanyar Gemma Gimeno, del barceloní club Llúria, i Fàtima Ribot, de l’Independència, també de Barcelona, en les categories de menys de 70 i 63 quilos respectivament. Tal com destaca Joan Marcual, director tècnic de la Federació Catalana de Judo que va dirigir l’expedició, les dues judokes ‘van guanyar tots els seus combats amb molta comoditat, tot i ser encara júniors’.

Redacció
Redacció 13/11/2007

Per la seva part, Francesc González del club Stucom Sport de Barcelona es va penjar la medalla d’argent en no poder superar a la final de més de 90 quilos Jonathan Delgado, un dels judokes més en forma actualment i integrant de l’equip de la Federació Espanyola de Judo.

Els bronzes van ser per als barcelonins Marc Esbrí en menys de 60 quilos, Daniel Carreño en menys de 66 quilos i Noèlia González en més de 70 quilos. La resta de medalles de bronze van correspondre al manresà Rubén Maní en la categoria de menys de 81 quilos i al tarragoní Miquel Àngel Díaz en més de 90 quilos.

Catalunya és cinquena al ‘Cidade de Vigo’

El mateix cap de setmana un altre equip de la Federació Catalana de Judo ha quedat cinquè al XII Gran Premi Internacional ‘Cidade de Vigo’, competició de categoria sènior per equips mixts que es va disputar al Pavelló Municipal de Coia d’aquesta capital gallega.

En aquesta ocasió la sort no va somriure al combinat català que no va poder lluitar per un lloc al pòdium en aconseguir només una victòria de les tres possibles en la ronda prèvia que donava accés a les semifinals. L’equip català va acabar en un dels cinquens llocs a la classificació final, posició que va compartir amb l’equip de la Gran Bretanya superant l’equip B de Galícia i el de Castella i Lleó. El primer lloc de la competició va correspondre a l’equip A de la Federació Gallega de Judo.