Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Els edificis oficials catalans de titularitat estatal incompleixen l’Estatut

|

- Publicitat -

Aquesta és una pregunta parlamentària que el portaveu d’Esquerra a la cambra baixa, Joan Tardà, formularà dimecres vinent al ministre d’Administracions Públiques, Jordi Sevilla, durant la sessió de control del Congrés, la primera després de les vacances de Setmana Santa.

Publicitat

Fa uns dies, el delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, va assenyalar que estava en espera de rebre un informe de l’Advocacia General de l’Estat per decidir si ordenen hissar la senyera en els “equipaments policials” de Catalunya.

Precisament, tot just prendre possessió el Govern que presideix José Montilla es va desencadenar una polèmica al voltant a les banderes, ja que la Conselleria de Governació, en mans d’Esquerra, va retirar l’ensenya espanyola de l’edifici. Poc després el mateix president de la Generalitat comminava el conseller Joan Puigcercós a complir la llei i hissar les dues banderes.

L’Estatut és ben clar en aquest aspecte:

imatge

Malgrat faci més o menys patxoca la senyera en una comissaria o una caserna de la Guàrdia Civil, la llei l’ha de complir tothom.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió